Societat 02/01/2019

Els visitants al Saló de la infància i la joventut creixen un 1,5% a Encamp

La cita es trasllada al Pas de la Casa, on obrirà portes aquest dijous

M. F.
2 min
Activitats programades durant el 27è Saló de la infància i la joventut d'Andorra. / T. N. (ANA)

EncampEl 27è Saló de la infància i la joventut d’Andorra ha tancat la seva estada a Encamp, abans de traslladar-se al Pas de la Casa, amb un total de 6.498 visitants, la qual cosa representa un 1,5% més que respecte a l’any passat, tal com ha informat el director de Joventut i Esports del comú d’Encamp, Ignasi Vinós.

Vinós ha fet una valoració satisfactòria d’aquestes xifres, ja que si se segueix la mateixa línia al Pas de la Casa, s’assolirà l’expectativa de superar els 7.500 visitants. A més, sembla que les propostes han tingut una molt bona acollida. Des de la corporació comunal atribueixen l’increment al fet que s’ha "informat tots els hotels del país", i especialment els d’Encamp, que hi havia aquesta proposta i, d’aquesta manera, fer-la arribar també als turistes. A Encamp el saló ha estat obert des del dia 27 i fins a dimarts, 1 de gener. Els infants i joves han pogut gaudir de 90 activitats entre les quals han tingut una molt bona acollida el ‘What you play’ del dia 30, que va “agradar molt els joves” i també els tallers de disfresses i maquillatge i la ludoteca, ja que tal com assenyala Vinós, permet “interactuar” pares i fills.

Des del comú també es mostren satisfets per l’acollida i el desenvolupament de la revetlla de Cap d’Any, que s’ha recuperat després d’anys sense fer-se. Hi van assistir prop de 300 persones i el "'feedback' ha estat força positiu", segons el director de Joventut i Esports. "Estem satisfets tant pel fet que hi ha hagut un públic molt familiar com pel número de persones que hi van assistir", ha dit Vinós, remarcant que l’orquestra escollida també va "agradar molt".

Tal com s’ha esmentat, el Saló de la infància i la joventut es trasllada ara al Pas de la Casa, on obrirà portes aquest dijous 3 de gener i on restarà obert fins al dissabte 5 de gener. Hi haurà disponibles 30 activitats al centre esportiu del poble, de les quals podran gaudir els infants i joves d’entre els cinc i els quinze anys. Hi haurà inflables, simuladors i equips de Playstation, tallers creatius i de manualitats, i els jocs tradicionals de fusta per gaudir en família. A més, hi haurà espectacles i propostes per als més petits. S’espera que l’afluència se situï entre les 700 i les 1.000 persones. En aquest cas, també s’ha fet campanya als hotels.

stats