Societat 04/01/2023

Vives prega per l'ànima de Benet XVI

El copríncep s'ha unit als milers de fidels que han assistit a la Basílica de Sant Pere

ARA Andorra
1 min
El papa emèrit, Benet XVI.

Andorra la VellaL’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, acompanyat del Vicari general d’Urgell, Mons. Ignasi Navarri, i del Vicari Episcopal de Pastoral, Mons. Antoni Elvira, han pregat aquest matí a la Basílica de Sant Pere davant el cos jacent del Papa emèrit Benet XVI per l’etern repòs de la seva ànima. En un clima de respecte i pregària agraïda per la vida i el Magisteri de Benet XVI l’Arquebisbe Joan-Enric ha volgut així unir-se als milers de fidels que aquests dies estan passant a donar el seu darrer comiat al qui fou Pastor Suprem de l’Església.

Mons. Vives, Mn. Navarri i Mn. Elvira, amb l’Ambaixador d’Andorra davant la Santa Seu, assistiran demà a la missa exequial pel Papa emèrit que començarà a partir de dos quarts de deu del matí a l’altar situat davant la Basílica, presidida pel Sant Pare Francesc.

D’altra banda, el 9 de gener tindrà lloc a les vuit del vespre a l’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella, una Missa funeral per Benet XVI, concelebrada pels preveres de l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra i a la qual és previst que assisteixin les autoritats del Principat d’Andorra; i el dissabte 14 de gener, a la Catedral de Santa Maria de La Seu d’Urgell tindrà lloc a dos quarts d’una de la tarda la Missa diocesana funeral pel Papa emèrit Benet XVI, presidida per Mons. Vives.

stats