Societat 15/06/2018

Vives fa de 'guia turístic' a Torra pel Palau Episcopal i la catedral

El copríncep episcopal li ha explicat detalls i anècdotes de les instal·lacions, en una visita on han estat acompanyats també d'Albert Batalla i el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé

Ana
1 min
El president de la Generalitat, Quim Torra, visita la catedral de la Seu d'Urgell acompanyat del copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla. / C.G. (ANA)

La Seu d'UrgellUn cop inaugurada la conferència inaugural de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu, el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, acompanyat de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, han visitat el Palau Episcopal, on l'esperava el copríncep d'Andorra i arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives.

Al palau han mantingut una trobada d'una mitja hora, i després s'han desplaçat fins a l'Arxiu Diocesà d'Urgell, on ha pogut conèixer manuscrits antics que s'hi conserven. Al sortir de l'Arxiu Comarcal, la comitiva ha aprofitat per fer una visita a la catedral de la Seu d'Urgell i el seu claustre. Torra s'ha mostrat en tot moment molt atent a les explicacions que li ha fet Vives sobre els elements arquitectònics i religiosos de la catedral.

stats