Societat 13/11/2023

Vols una experiència gastronòmica diferent?

El bufet El Grill de Pyrénées Andorra combina la tradició de la cuina de muntanya amb una gran varietat de plats internacionals

ARA Andorra
1 min
Assortiment marisc El Grill

El Principat d'Andorra compta amb una àmplia oferta de restaurants. Establiments de cuina casolana o de muntanya, restaurants japonesos, italians o mexicans, entre altres. Però només hi ha un indret que en pocs metres quadrats t'ofereixi diferents opcions.

A la tercera planta de Pyrénées Andorra tens a la teva disposició tres punts de restauració amb una oferta diferenciada. Ara bé, si estàs indecís i no saps què menjar per a dinar o bé cada un dels membres del grup amb qui vas té desitjos culinaris diferents, el bufet El Grill és el que més s'ajusta a les teves necessitats.

El bufet El Grill combina la tradició de la cuina de muntanya amb una gran varietat de plats internacionals. Aquí, els comensals poden gaudir d'una selecció acuradament elaborada d'entrants, plats principals i postres. L'atmosfera càlida i acollidora del restaurant crea un ambient ideal per gaudir d'un àpat en companyia d'amics, familiars o parella.

Imatge del restaurant El Grill

Entre les delicioses opcions del bufet d'El Grill, els clients poden trobar carns a la graella, peixos frescos, opcions vegetarianes, amanides fresques i una selecció de postres temptadores. La diversitat de plats assegura que hi hagi alguna cosa per satisfer tots els gustos i les preferències culinàries.

Assortiment carn El Grill

I des d'avui i fins al 26 de novembre, els clients de My Pyri poden menjar al bufet El Grill amb un 10% de descompte (només de dilluns a divendres).

stats