Societat 10/01/2020

Vuit centres escolars d'Andorra participen en el concurs Whatsapp relats

L'objectiu, fomentar les bones pràctiques amb el mòbil i la creativitat

Ara Andorra
1 min
Cartell informatiu del concurs. / ARA ANDORRA

Andorra la VellaUn total de vuit centre escolars d'Andorra participen en la quarta edició del concurs Whatsapp relats, adreçat a estudiants de quart curs de segona ensenyança i nivell equivalents. Una proposta que té com a objectiu principal fomentar les bones pràctiques amb el mòbil, la creativitat i la relació entre diferents territoris del Pirineu. Enguany, cal destacar la participació per primer cop al concurs de l'escola andorrana de Segona Ensenyança d'Ordino, el col·legi Sant Ermengol i el col·legi Sagrada Família.

Així doncs, els professors dels prop de 900 alumnes dels quinze centres del Pirineu català i andorrà participants rebran el 14 de gener un missatge amb un tema sobre el qual els alumnes tindran, des d'aquell moment, una hora per escriure un microconte d'un màxim de 100 paraules que hauran d'enviar com a missatge de Whatsapp.

El jurat triarà deu relats d'entre els quals s'escolliran els tres millors. Tots els finalistes tindran com a obsequi uns auriculars sense fils i es repartiran premis als tres primers classificats. El guanyador s'emportarà una tauleta tàctil, el segon un rellotge intel·ligent, i el tercer una motxilla amb carregador solar. A més, hi haurà un lot de llibres per als centres dels alumnes guanyadors.

El jurat del concurs està format des de la primera edició per persones de l'àmbit de la cultura literària d'ambdós costats de la frontera i l'acte de lliurament de premis té lloc alternativament cada any a Andorra i la Seu d'Urgell. Aquest curs, el lliurament dels premis es farà a la sala Immaculada del Centre cultural ls Monges, a la Seu d'Urgell, el 12 de març.

stats