Societat 25/02/2020

Vuit mesos de presó condicional per Júnior Kobon

El judici ràpid s'ha fet aquest dimarts a la Batllia

Ara Andorra
1 min
El jugador ivorià Júnior Kobon. / RUBÉN CALVO (UE ENGORDANY)

AndorraEl jugador ivorià Júnior Kobon ha estat condemnat a vuit mesos de presó condicional, segons informa Andorra Difusió, després que el jutge dictaminés la seva culpabilitat per l'agressió al jugador de l'Atlètic Escaldes, Ricky Hurtado. A més, a la sentència queda clar que Kobon haurà de fer-se càrrec de les despeses judicials ocasionades, així com de les de responsabilitat civil que s'escaiguin a causa de les lesions d'Hurtado.

El ja exjugador de la Unió Esportiva Engordany ha estat acusat i condemnat per un delicte contra la integritat física i moral. Kobon, que va ser detingut aquest diumenge per l'agressió al jugador de l'Atlètic Escaldes Ricky Hurtado, s'ha mostrat molt penedit de l'acció que va fer.

L'incident traspassa fronteres

L'incident ha traspassat fronteres a causa de la vinculació familiar d'Hurtado amb la popular presentadora d'una cadena de televisió espanyola, Mònica Hoyos, que va denunciar el fet a les xarxes socials. Hurtado ha participat en programes com 'Gran Hermano VIP' o 'Supervivientes', defensant la seva cosina que havia estat parella de Carlos Lozano.

stats