Societat 26/04/2018

El pilot Xavi Simeon regala 20 quilograms de xocolota a la canalla d'Autea

L'establiment Jeff de Bruges organitza una activitat per als més petits amb trastorn de l'espectre autista

E. J. M.
1 min
El pilot Xavi Simeon, molt implicat en l'activitat amb Autea. / E. J. M.

Andorra la VellaEl pilot belga de Moto GP Xavier Simeon, propietari de la franquícia de la xocolateria Jeff de Bruges, vol implicar-se amb l'Associació per al Trastorn de l'Espectre Autista (Autea), a la qual va conèixer en una col·laboració amb el calendari de l'entitat. Simeon ha convidat la canalla d'Autea a una activitat molt dolça: omplir bossetes amb tanta xocolota com hi puguin encabir.

Aquest dijous a la tarda, una dotzena de nens i nenes, acompanyats de les seves famílies, s'han desplaçat fins a l'establiment Jeff de Bruges, situat a l'avinguda Meritxell, on han rebut com a benvinguda 20 quilograms de xocolata en format bombó. Cada participant s'ha endut, de mitjana, un quilo i mig. Simeon no ha dubtat en donar un cop de mà a la canalla. El pilot ha garantit que vol seguir col·laborant amb Autea.

La vocal de l'entitat, Inés Martí, ha expressat la seva satisfacció per la implicació de Simeon, i li ha agraït que hagi escollit una entitat petita com Autea per donar-li visibilitat i sensibilitzar la població respecte al trastorn de l'espectre autista.

stats