Societat 11/12/2023

Un youtuber treu pit del benefici que treu d'un pis al Pas en temporada d'hivern

Salvilla comparteix que el seu pis genera un ingrés de 2.550 euros a la setmana

ARA Andorra
1 min
El vídeo on un youtuber diu que gunaya 12.500 euros al mes llogant un apartament turístic al Pas.

Andorra la VellaAvui, l'influent youtuber conegut com Salvilla ha compartit un vídeo exclusiu mostrant el seu espectacular pis al Pas de la Casa. Amb la seva tradicional passió per la gestió de propietats, Salvilla ha revelat que va invertir 55.000 euros en aquesta joia immobiliària, que ara es converteix en la seva propietat més preuada.

"El meu pis potent d'El Pas de la Casa és la meva joia de la corona", exclama amb entusiasme Salvilla mentre mostra cada racó del seu nou habitatge a la seva àmplia audiència. L'immoble no només li serveix com a refugi personal, sinó que també ha demostrat ser una inversió rendible.

Amb orgull, el youtuber comparteix que el seu pis genera un ingrés de 2.550 euros a la setmana durant la temporada hivernal. Salvilla destaca la proximitat de l'immoble a les pistes d'esquí: "Es pot anar caminant o esquiant directament des de casa."

El Pas de la Casa, conegut per les seves excel·lents condicions d'esquí i la seva ubicació privilegiada a la frontera amb França, s'ha convertit en un atractiu destí turístic. Amb la gran demanda durant la temporada d'hivern, Salvilla revela que ha rebut reserves per un valor de 7.000 euros només les últimes setmanes.

stats