Societat 19/07/2021

La zona del Pedral d'Encamp estrena 34 noves places d'aparcament de zona verda

ARA Andorra
2 min
El nou aparcament ubicat a la zona del Pedral, a Encamp.

EncampEl comú d'Encamp ha habilitat una nova zona d'aparcament al carrer del Pedral, amb un total de 34 places, per tal de donar cobertura a les necessitats d'aparcament de la zona, especialment durant l'entrada i sortida de les escoles, però també als comerços i establiments de restauració que, amb el tancament de l'aparcament de la Palanqueta, van veure disminuir les places d'aparcament properes.

La zona d'aparcament s'ha habilitat temporalment per resoldre les mancances d'aparcament, i el cost dels treballs d'arranjament, pintura i col·locació de parquímetre han estat en total d'uns 15.000 euros.

La tarifa d'aparcament és la corresponent a la zona verda C, 0,45 €/hora, amb un 50% de descompte amb la targeta 'e-parq', és a dir, 0,23 €/hora, de dilluns a diumenge de les 9 a les 13 hores i de les 15 a les 20 hores (excepte els dies 01/01, 14/03, 08/09/ i 25/12) i amb la possibilitat per als veïns residents de demanar la vinyeta anual per un import de 306 euros. Per a més informació cal contactar amb el Servei de Circulació del comú.

Més de 130 noves places d'aparcament a finals d'estiu

D'altra banda, el comú d'Encamp està finalitzant les obres de dos nous aparcaments més, a les Bons i al carrer de la Vena, i es preveu la seva posada en funcionament a finals d'estiu. La construcció de l'aparcament de la Vena, amb una vuitantena de places d'aparcament, ha permès també crear un nou accés a l'avinguda de Joan Martí, una zona de jocs infantils, i també, en l'extrem més allunyat dels habitatges, un nou pipicà, a banda de la construcció de la vorera pel carrer de la Vena i una zona enjardinada.

Els dos aparcaments inclouran places disponibles per a abonats, amb diferents modalitats: 24 hores i 12 hores amb opció nocturna o diürna. Per a més informació, es pot contactar amb el Servei d'Aparcaments de la corporació.

En total, a finals d'estiu s'hauran posat en servei a la parròquia unes 130 noves places d'aparcament, entre zona verda i aparcaments horitzontals amb barrera.

stats