Successos 24/03/2023

25 anys de presó: la nova petició de l'acusació particular per a l'assassí confés de Vila

El Tribunal de Corts el va condemnar a 25 anys en una institució psiquiàtrica, però s'ha fet la petició en la revisió del cas al Tribunal Superior

ARA Andorra
1 min
Seu de la Justícia.

Andorra la VellaLa justícia va considerar que l’assassí confés d’un empresari a Vila el setembre del 2020 no era responsable dels seus actes i el va condemnar a 25 anys a un centre psiquiàtric. Ara l'acusació particular demana 25 anys de presó en la revisió del cas al Tribunal Superior, segons ha informat RTVA. La fiscalia vol que es confirmi la condemna i la defensa que es rebaixi a un període entre 5 i 15 anys.

Al judici es va esclarir que la víctima va tenir por durant anys del seu assassí, que era un antic empleat. El va acomiadar perquè tenia conductes estranyes amb els clients. Posteriorment, va saber que patia una esquizofrènia no tractada. L’empresari va denunciar que va trobar al treballador rondant pel seu domicili i el despatx professional. També va rebre amenaçadores en què l’exempleat l’acusava d’haver organitzat una conspiració contra ell. Poques setmanes després, el denunciat es va dirigir a casa de l’empresari i el va matar seguint el que li deien les veus al cap. L’agressor es va acabar lliurant a la policia.

stats