Successos 06/02/2023

Un accident a la C-14 a Bassella deixa dos ferits greus

A conseqüència del sinistre, es va haver de tallar el trànsit en els dos sentits de la marxa

ARA Andorra
1 min
Un tram de la C-14 a l'altura de la Bassella.

Andorra la VellaTres persones han resultat ferides, dues d'elles en estat greu, en l'accident de trànsit que hi ha hagut aquest diumenge al vespre a la carretera C-14, al terme municipal de Bassella, segons ha informat Ràdio Seu.

Segons ha informat la Direcció General d'Emergències, l'avís es va rebre a 2/4 de 8 del vespre des del punt quilomètric 137. Per causes que ara s'investiguen, es va produir un xoc frontolateral entre dos turismes, un dels quals va quedar bolcat a causa de l'impacte. En un dels cotxes hi viatjaven tres ocupants, un dels quals va resultar ferit greument i un altre va patir ferides menys greus. L'ocupant de l'altre vehicle també va haver de ser atès de ferides greus.

Per atendre els ferits, retirar els vehicles i netejar la via, al lloc dels fets s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més d'efectius els Mossos d'Esquadra i el SEM. Al primer vehicle els ocupants hi havien quedat atrapats, per la qual cosa s'hi va haver de practicar una excarceració perquè en poguessin sortir.

A conseqüència del sinistre, es va haver de tallar el trànsit en els dos sentits de la marxa. Això va fer que es generessin cues de més de 5 quilòmetres en els dos sentits de la marxa. Tot i que posteriorment es va poder començar a reobrir la via, les retencions van continuar fins ben entrada la nit.

stats