Successos 22/05/2024

El Bisbat d'Urgell alerta d'una estafa amb Vives com a esquer

El Bisbat ha expressat la seva preocupació per la difusió d'informació enganyosa i ha reiterat el seu compromís amb la protecció de la imatge

ARA Andorra
1 min
El copríncep Vives durant el seu discurs de l'habitatge

Andorra la VellaEl Bisbat d’Urgell ha anunciat aquest matí que ha tingut coneixement d’un vídeo que circula per les xarxes socials en el qual es suplanta la identitat de Mons. Joan Enric Vives, copríncep d’Andorra.

En resposta a aquest acte fraudulent, el Bisbat d’Urgell ha presentat una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra. A més, l’entitat eclesiàstica ha comunicat que es reserva el dret d’exercir les accions legals oportunes contra els autors d’aquest acte de suplantació.

El Bisbat ha expressat la seva preocupació per la difusió d’informació enganyosa i ha reiterat el seu compromís amb la protecció de la imatge i la integritat de Mons. Joan Enric Vives. En aquest sentit, han fet una crida a la ciutadania per evitar la propagació del vídeo i reportar-lo a les plataformes corresponents.

Aquest incident posa de manifest els riscos associats a les xarxes socials i la facilitat amb què es pot difondre informació falsa, així com la importància de la vigilància i la protecció de la identitat digital.

stats