Successos 12/09/2022

El Casal Socialista de la Seu denuncia persecució ideològica per la detenció de dos joves

Arran de les detencions, aquest diumenge han fet una crida per organitzar una concentració de suport als detinguts davant del Jutjat de la Seu d'Urgell

ARA Andorra
1 min
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra.

Andorra la VellaAquest cap de setmana van ser detingudes dues persones que hauran de declarar sobre la seva vinculació amb els aldarulls que van tenir lloc a la Festa Major de la Seu d'Urgell de l'any passat. Les persones arrestades estan sent investigades per desordres públics i atemptat contra l'autoritat. El Casal Socialista de Joves de la Seu d'Urgell ha denunciat les detencions, segons ha informat Ràdio Seu, i consideren que són "un cas més de repressió" a les joventuts comunistes organitzades.

A més, acusen la policia d'haver emprat una violència injustificada quan van actuar a la Festa Major de la Seu de l'any passat després que intentessin ocupar l'espai públic de les festes, de criminalitzar-los i de menysprear-los. Arran de les detencions, aquest diumenge van fer una crida per organitzar una concentració de suport als detinguts davant del Jutjat de la Seu d'Urgell i han aconseguit agrupar a unes deu persones.

stats