Successos 20/04/2023

Comença el judici contra l'acusat de torturar i matar un home a Puigcerdà

El fiscal assegura que va emprar un pal de fusta de més d'un metre de llarg i amb punta metàl·lica "infinitat de cops" i que li va causar un "patiment innecessari"

ARA Andorra
1 min
Audiència de Girona.

Andorra la VellaAquest dijous ha començat el judici contra un home acusat de torturar i matar un paleta a Puigcerdà fa 3 anys. El procés judicial s'ha iniciat a l'Audiència de Girona amb la tria del jurat popular. Segons ha informat Ràdio Seu, el fiscal sol·licita 30 anys de presó per a l'investigat, un home originari de Moldàvia, per diferents delictes: assassinat agreujat i robatori amb violència en casa habitada amb ús d'instrument perillós.

L'acusació recull que el 30 de juny de 2020, l'acusat va coincidir amb la víctima a bars de Puigcerdà i l'individu va descobrir que l'home havia tret de 3.400 euros del banc. Quan la víctima era a casa, va entrar l'home amb un pal de fusta d'1,3 metres de llarg i amb punta metàl·lica que, posteriorment, hauria utilitzat per cometre l'assassinat. El fiscal assegura que va emprar l'estri "infinitat de cops" i que li va causar un "patiment innecessari". Després l'home va fugir cap a Girona amb l'ajuda del seu cosí, que s'enfronta a una petició de 3 anys per encobriment.

stats