Successos 04/01/2023

Un conductor andorrà caçat a 185 km/h i 200 grams d'haixix

Els agents van detenir a l'infractor a la Seu d'Urgell i passaran a disposició judicial durant les pròximes hores

ARA Andorra
1 min
El vehicle amb matrícula andorrana caçat pel radar a Cervera.

La Seu d'UrgellEls Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts un home i una dona, tots dos de 21 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. A més, al jove també se l'acusa d'un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible.

Els fets van succeir en el marc d'un control de velocitat que s'havia muntat a l'altura del punt quilomètric 4 de la L-311, dins del terme municipal de Cervera. A les 16.39 hores es va detectar un vehicle, amb matrícula andorrana, que circulava a 185 km/h en un tram on la velocitat màxima permesa és 90 km/h.

Atès que es tractava d'un vehicle estranger es va donar indicacions a la resta de dotacions per tal d'aturar-lo. Finalment, a les 19.06 hores dotacions de la Regió Policial Pirineu Occidental van localitzar i el van aturar a l'N-260, a Ribera d'Urgellet (Alt Urgell). Quan anaven a notificar la infracció al conductor van percebre una forta olor de marihuana que sortia del vehicle, motiu pel qual es va decidir traslladar el vehicle i els seus dos ocupants fins a la comissaria de la Seu d'Urgell.

Posteriorment, en un escorcoll més exhaustiu se'ls va localitzar dues peces d'haixix, amb un pes conjunt de 200 grams i van ser arrestats per un delicte contra la salut pública. Al conductor del vehicle també se l'acusa d'un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible. Els detinguts passaran durant les pròximes hores a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.

stats