Successos 21/09/2022

El desmantellament d'una plantació de marihuana a Abella de la Conca acaba amb un detingut

Com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública

ARA Andorra
1 min
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra.

Andorra la VellaEls Mossos d'Esquadra van detenir passat dimecres un home de quaranta-set anys a Bóixols, Abella de la Conca, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, tal com informa Ràdio Seu. Una detenció executada en el marc d'una investigació oberta a l'estiu i després de tenir indicis que en una finca situada en una zona boscosa del nucli podia haver-hi una plantació de marihuana.

Constatada l'existència de la plantació, es va organitzar un dispositiu per localitzar l'encarregat de gestionar el cultiu. El passat dimecres, pels volts de dos quarts de nou del matí, els agents van trobar-la quan circulava amb un vehicle per una pista propera al lloc.

Es va procedir a fer una entrada i perquisició en què es van detectar dos cultius, de 10 i 31 plantes de cànnabis, de més de dos metres d'alçada i un pes aproximat de 328 kg. També hi havia a la zona un magatzem per assecar les plantes i càmeres de seguretat per protegir-les.

El detingut, que també va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai el permís, va passar el passat divendres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funció de guàrdia de Tremp.

stats