Successos 28/04/2023

Detinguda per estafar 4.500 euros a un client de la seva gestoria

Els demanava una bestreta assegurant que era necessària per començar el procés i, així, fer-los creure que estava en curs

ARA Andorra
1 min
La façana de la policia.

Andorra la VellaLa policia informa que va detenir dijous al matí a Andorra la Vella una dona de 42 anys com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni i d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.

La dona, administradora d’una gestoria, s’encarregava de fer els tràmits per a clients que volien crear una societat i sol·licitar la residència. Els demanava una bestreta assegurant que era necessària per començar el procés i, així, fer-los creure que estava en curs. Amb la mateixa finalitat hauria alterat documents públics i privats.

La Policia va iniciar la investigació arran de diverses denúncies pels dos motius, el dinerari i la manipulació de documentació. El perjudici econòmic, a hores d’ara, fregaria els 4.500 euros i correspon a un dels afectats, ja que un altre dels clients de la gestora va poder recuperar els diners que havia avançat, més de 2.000 euros.

stats