Successos 15/04/2024

Detingut a un hotel del Pas per agredir la parella i els companys d'habitació

Està acusat de delictes contra la integritat física i moral, contra la llibertat, contra la funció pública i contra l'honor

ARA Andorra
1 min
Policia.

Pas de la CasaLa policia informa que ha detingut aquest cap de setmana un turista de trenta anys com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral, contra la llibertat, contra la funció pública i contra l'honor després que els agents fossin requerits des d'un hotel del Pas de la Casa.

Els fets van tenir lloc a primera hora del matí de dissabte. Quan els policies van arribar a l'establiment, van veure el jove amb una actitud violenta i van constatar com les persones amb qui compartia habitació, dues noies i un noi, presentaven indicis d'haver patit agressions. Quan el van voler controlar, va oposar una forta resistència intentant donar cops de puny i puntades de peu als agents i insultant-los constantment. Segons van manifestar els seus acompanyants, l'home havia agredit, insultat i amenaçat de mort, primer, la seva parella i, després, els altres dos joves, que havien intentat calmar la situació.

stats