Successos 11/01/2023

Detingut amb més de 8.000 euros en tabac de contraban

Els agents també han arrestat dos homes amb cocaïna rosa

ARA Andorra
1 min
El tabac decomissat.

El Pas de la CasaLa policia va detenir aquest dimarts al vespre un home, no resident de 46 anys, per transportar tabac de contraban valorat en més de 8.000 euros. Segons han informat a través d'un comunicat, l'arrestat està acusat d'un delicte contra l'ordre socioeconòmic.

La detenció s'ha produït a la frontera amb França després que els agents de Duana el controlessin arran d'unes vigilàncies que estaven efectuant al Pas de la Casa. Els duaners l'han aturat a la sortida de la vila encampadana i l'han traslladat fins a la frontera, on han trobat 1.990 paquets de tabac de diferents marques i 15 kg de picadura dins del vehicle, tot plegat amb un valor de 8.189 euros.

El mateix dimarts la Policia també va detenir dos homes més a la frontera del riu Runer com a presumptes autors de delictes contra la salut pública. Es tracta de dos no residents de 27 i 33 anys, a qui s'ha trobat en possessió d'1,3 i 2,3 grams de tusi, respectivament. La droga va donar un resultat positiu al reactiu en amfetamina i metamfetamina. L'home de 33 anys també duia 3,7 grams de marihuana.

stats