Successos 01/09/2022

Detingut a la Vall d'Aran per vendre marihuana i psicofàrmacs sense prescripció

La investigació desprén que distribuïa principalment analgèsics i narcòtics

ARA Andorra
1 min
Droga incautada pels Mossos d'Esquadra.

Andorra la VellaEls Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 19 anys de Betrén, a Vielha e Mijaran, per presumptament vendre marihuana i medicaments a altres joves de la comarca, segons informa Ràdio Seu. La investigació desprén que distribuïa diferents tipus de fàrmacs i psicofàrmacs, principalment analgèsics i narcòtics, sense cap mena de control mèdic ni farmacèutic.

Els efectius policials van dur a terme una entrada i perquisició al seu domicili aquest dimarts on, a banda d'una bàscula de precisió i restes de material vegetal de marihuana, van localitzar 170 comprimits de 9 medicaments diferents. Durant l'escorcoll, els agents també van trobar una agenda amb anotacions des de l'any passat de vendes i compres.

Se l'acusa d'un delicte contra la salut pública. La investigació continua oberta per tal de determinar la procedència dels fàrmacs, ja que només es poden aconseguir per estricta prescripció mèdica. Aquest dimecres, un cop ha passat a disposició judicial, el jove ha quedat en llibertat amb càrrecs.

stats