Successos 07/05/2024

González denuncia els actes vandàlics d'aquest cap de setmana a la parròquia

La corporació augmentarà els recursos humans dedicats a la vigilància dels equipaments comunals i s'instal·laran noves càmeres de seguretat per vetllar pel benestar dels ciutadans

ARA Andorra
1 min
Els cònsols d'Andorra la Vella, Sergi González i Olalla Losada

Andorra la VellaEl Comú d'Andorra la Vella ha denunciat davant la Policia els actes vandàlics succeïts aquest cap de setmana a diversos indrets de la parròquia, amb especial afectació a l'aparcament Centre Ciutat.

Els incidents han generat preocupació i consternació entre els usuaris del pàrquing comunal de Prat de la Creu i de les instal·lacions que s'ubiquen a l'edifici. Davant dels fets i després d'avaluar els danys, en coordinació amb les autoritats pertinents, el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, té previst mantenir converses en les properes hores amb la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, al tomb de la qüestió per trobar sinergies i prevenir aquesta mena de situacions.

En aquest sentit, i en coneixement que els responsables dels fets ja han estat identificats pel cos d'ordre, el Comú confia que la justícia actuï amb la màxima diligència i fermesa per continuar garantint la seguretat i la tranquil·litat al país. De la mateixa manera, amb l'objectiu de vetllar pel benestar de la ciutadania i prevenir futurs incidents, la corporació augmentarà de recursos humans dedicats a la vigilància i instal·larà noves càmeres de seguretat en punts de l'aparcament Centre Ciutat.

Finalment, des del Comú s'agraeix la comprensió i la col·laboració de la població en relació amb la notificació i avís dels incidents i es convida a qualsevol persona amb informació rellevant a posar-se en contacte amb les autoritats comunals. Els treballs per restablir els espais malmesos ja s’ha iniciat.

stats