Successos 10/09/2023

Incendi a Ciutat de Valls

El foc s'ha declarat a la cuina de l'immoble als volts de les 13.45 hores

ANA
1 min
L'immoble de Ciutat de Valls on ha tingut lloc l'incendi.

Andorra la VellaEls bombers han extingit un incendi al carrer Ciutat Valls. Segons han informat des del cos de prevenció i extinció, han rebut l'avís als volts de les 13.15 hores informant-los que sortia fum d'una de les finestres del primer pis del número 29 de la via i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dotze efectius distribuïts en cinc vehicles, entre ells un camió grua.

El cap de guàrdia ha manifestat que gràcies a la ràpida actuació han pogut controlar les flames, que s'han iniciat a la cuina de l'immoble, i només s'han de lamentar danys materials, ja que la família que resideix al pis es trobava fora de l'habitatge. Tampoc ha estat necessari desallotjar l'edifici perquè el foc només ha afectat la cuina, sense traspassar-se a la resta d'habitacions. La intervenció ha tingut una durada d'una hora i quart, aproximadament.

Quan els efectius han finalitzat les tasques d'extinció han procedit a ventilar l'escala de l'immoble. En relació amb les causes de l'incendi, el cap de guàrdia ha manifestat que es desconeixen. Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat l'ambulància del SUM, agents del cos de Policia i del servei de circulació d'Andorra la Vella, qui han procedit a tallar el trànsit per garantir el correcte desenvolupament de la tasca dels bombers.

stats