Successos 09/12/2022

Intenten entrar amb 'cocaïna rosa' des d'Espanya i acaben detinguts

El preu d'aquest estupefaent és de cent euros per gram

ARA Andorra
1 min
La droga decomissada per la policia.

Andorra la VellaLa policia ha arrestat quatre persones a la frontera del riu Runer per introduir droga al país. Les dues primeres detencions, d'una dona i un home no residents de 28 i 35 anys, es van produir dimecres a les 19 hores quan, durant un control rutinari, es va detectar que es trobaven en possessió de 4,5 grams de tusi, 1,5 grams de cocaïna, 2 segells d'LSD i 2,5 grams d'haixix.

La tusi es coneix popularment com 'cocaïna rosa' o 'cocaïna dels rics' i és una barreja d'aquesta substància amb MDMA i LSD. Se l'anomena la 'cocaïna dels rics', tant pel color i l'efecte que té, com pel preu, ja que un gram d'aquest estupefaent ronda els 100 euros, mentre que el de cocaïna se situa en els 60.

Dijous a les 16.45 hores es van efectuar les altres dues detencions. En aquest cas, els agents van arrestar dos homes, no residents de 19 i 20 anys, a qui se'ls va trobar 1,6 grams de cocaïna, 5,1 grams d'haixix, 1,3 grams de ketamina i quatre pastilles d'MDMA amb un pes de 2,5 grams. En tots els casos la droga es va poder localitzar gràcies als gossos especialitzats en recerca d'estupefaents.

stats