Successos 06/10/2022

L'enxampen evitant un control d'alcoholèmia i dona una taxa de 2,94

La Policia ha detingut dues persones més per positiu

ARA Andorra
1 min
Un agent de policia. / COS DE POLICIA

Andorra la VellaLa Policia informa que ha detingut aquesta matinada un home resident de 40 anys amb una taxa d'alcoholèmia de 2,94 grams per litre de sang. Els fets s'han produït cap a les 1.20 h en un control rutinari. Els dos ocupants del vehicle el van deixar abandonat a la via en veure el control, però la Policia es va adonar i va procedir a fer-li el control al conductor. A més de donar una taxa tan elevada, van adonar-se que també tenia retirat el permís de conduir.

La matinada d’aquest dijous la Policia ha detingut un altre home, resident de 25 anys, per positiu en la prova de tòxics arran d’un accident amb danys materials. Els agents l’han controlat a les 01.56 h després de veure el vehicle, amb matrícula andorrana, accidentat a l’aparcament de l’estació de Pal, a la Massana. 

Cap a les 2.30 h s’ha produït una altra detenció per alcoholèmia en un segon accident, també amb danys materials. En aquest cas, es tracta d’un home no resident de 33 anys amb un positiu d’1,45 grams d’alcohol en sang, que ha xocat contra un mur de formigó de protecció a la rotonda de la dama de gel, a Escaldes-Engordany.

Aquesta setmana la Policia també ha detingut un no resident de 37 anys al Pas de la Casa com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. En un control rutinari dimarts, l’home, que anava indocumentat, es va identificar amb una identitat diferent de la que havia indicat en un control anterior.

stats