Successos 25/10/2022

Li troben 54 kg de marihuana a l'autocaravana a l'Arieja i assegura que li va col·locar la droga un tercer

Compareixerà davant el tribunal judicial de Foix el dimarts 25 d'octubre

ARA Andorra
1 min
Marihuana. REUTERS

Andorra la VellaUn home de 38 anys va ser interceptat a la duana de l'Arieja, amb 53,9 kg de cànnabis en la seva autocaravana, el divendres 21 d'octubre de 2022. Compareixerà davant el tribunal judicial de Foix el dimarts 25 d'octubre. Els agents van dur a terme un control clàssic aquesta nit, en la localitat, a tir de pedra de la frontera andorrana. Al voltant de les 19:40 h van aturar a l'individu, de nacionalitat búlgara.

Els funcionaris de duanes van trobar bosses que contenien 53,9 kg de cànnabis. Una confiscació significativa que els porta a operar una detenció duanera. És llavors l'Oficina Antinarcòtics de la Policia Nacional (Ofast), amb seu a Tolosa, la que és notificada i la que es fa càrrec en aquest cas. L'home és detingut i escoltat abans de ser portat davant el fiscal de la República de Foix, Olivier Mouysset. Al final de la remissió, l'home estava detingut en espera de judici.

Durant la seva audiència i davant el representant del fiscal, l'home va mantenir la seva innocència. Segons la informació del mitjà gal La Dépêche, explica que una tercera persona va col·locar la droga en el seu vehicle. Tindrà l'oportunitat d'explicar-se extensament en el bar del palau de justícia d'Arieja a partir de les 14 hores.

stats