Successos 05/10/2022

Els Mossos d'Esquadra enxampen a dos homes que van fugir d'una benzinera del Pont de Suert sense pagar

Un agent que estava fora de servei va veure com un dels ocupants llençava unes plaques de matrícula a l'aigua per fugir sense conseqüències

ARA Andorra
1 min
Una benzinera. / ARXIU

Andorra la VellaEls Mossos d'Esquadra han detingut un home de 20 anys i una dona de 23 com a presumptes autors d'un delicte de falsificació de document públic, tal com informa Ràdio Seu. Els arrestats havien fugit d'una benzinera sense pagar. En adonar-se, el responsable de l'establiment va trucar a la Policia. En buscar-los, es va comprovar que al seu cotxe tenien col·locada una matrícula falsa, al capdavant i darrere, el que va impedir la seva identificació. Uns fets que es van produir diumenge passat i a última hora de la tarda.

Un mosso fora de servei va veure com un dels ocupants d'un vehicle que estava aturat en un altre indret de l'N-230, a la cua del pantà d'Escales, i es disposava a llençar unes plaques de matrícula a l'aigua. El vehicle coincidia amb el descrit pel gerent de la benzinera, i l'agent va circular darrere el turisme cap a Lleida. Van comprovar que la matrícula era la que duia el vehicle a les imatges de la benzinera.

El mosso fora de servei va continuar informant del seguiment fins que al cap d'una bona estona, en arribar a la connexió de les autovies A-2 i A-14 a Torrefarrera (Segrià), dues patrulles dels Mossos van aturar el vehicle.

stats