Successos 28/09/2022

Operació després de rebre un balí al nas a Erts

Es van trobar dues escopetes d'aire comprimit, 500 balins i dues navalles als responsables

ARA Andorra
1 min
Erts, la Massana.

Andorra la VellaSoledad va viatjar amb la seva família a Andorra, per a visitar a una de les seves germanes que viu fa diversos anys en aquesta ciutat. I mai va imaginar que una nit, quan tornava a l'hotel on s'allotjava, anava a ser el blanc de dos joves que li van disparar amb un rifle d'aire comprimit.

La jove s'allotjava en el Sant Gothard. Quan caminava per l'estacionament del lloc va rebre l'impacte d'un balí en el nas. “Els meus germans van sentir dos trets. No sabíem d'on havien sortit ni si anaven a continuar disparant”, va explicar al mitjà argentí TN.

Immediatament van entrar a la recepció, on el personal de l'allotjament va telefonar als bombers, la policia i una ambulància. Després de les primeres curacions va ser traslladada a l'hospital ja que el projectil havia quedat incrustat en el seu nas. Els metges van haver de practicar-li diversos punts. Els uniformats van començar a investigar per a saber des d'on havien disparat. Fins que van donar amb una habitació situada en el tercer pis. Allí es trobaven dos joves de 18 i 19 anys, i dos menors.

En l'habitació des d'on van disparar els joves es van trobar dues escopetes d'aire comprimit, 500 balins i dues navalles.

Soledad va declarar que “la policia es va mostrar sorpresa pel que em va passar. I em va dir que els nois més grans van estar només un dia presos, i als menors directament no els van portar detinguts i em van confirmar que em van disparar des d'una de les finestres del tercer pis”.

Tot i que els atacants van quedar lliures, la justícia va iniciar una causa amb càrrecs per “delictes contra la integritat física i moral i la seguretat col·lectiva”.

stats