Successos 31/01/2023

El pares de la noia que no va a l'escola pel vel podrien perdre la pàtria postestat dels fills

El marit va ser detingut per pegar el fill, bessó de la nena que no va a classe per motius religiosos, i la mare ho va consentir i avalar

ARA Andorra
1 min
La Seu de la Justícia.

Andorra la VellaEls pares de la noia musulmana que no va a l'escola presencialment perquè no pot portar el vel podrien perdre la pàtria potestat dels seus fills després del processament del pare per agredir un dels fills, germà bessó de la noia, i de la imputació de la mare per haver consentit i avalat l'agressió.

La policia va detenir el pare, resident de 42 anys, dilluns passat com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic per agredir el seu fill menor. L'arrest es va produir cap a tres quarts de dues del migdia al domicili familiar. El menor, segons fonts properes al cas, hauria declarat que el pare l'hauria agredit perquè va arribar tard a casa. L'arrest es va produir de manera imminent perquè, segons apunten les fonts consultades, els cops van ser d'una violència important, tenint en compte l'edat del nen.

El pare ha estat processat per l'agressió i la mare ha estat imputada per haver consentit i avalar les accions del seu marit. El cas ha passat a la Batllia on, almenys en primera instància, s'ha determinat que caldrà que perdin la custòdia per la necessitat que l'Estat protegeixi els tres fills de la família.

stats