Successos 13/12/2022

Petició de 4 a 6 anys de presó per traficar amb drogues

La policia va detenir els acusats al novembre amb 32 grams de cocaïna

ARA Andorra
1 min
La droga decomissada en el marc de l'operació 'Bronx'.

Andorra la VellaEls dos detinguts en el marc de l'operació 'Bronx' contra el tràfic de drogues a Sant Julià de Lòria s'enfronten a penes de 4 a 6 anys de presó. Segons informa RTVA, la fiscalia demana una condemna de més d'un lustre al centre penitenciari al principal acusat, qui durant la vista oral del cas ha assegurat que, tot i haver deixat les drogues durant el seu ingrés provisional al centre penitenciari, l'addicció i els seus efectes sempre l'acompanyaran. La defensa, per la seva banda, demana una reducció de la pena a quatre anys al·legant que la venda de cocaïna era molt esporàdica.

Per a l'altre acusat el ministeri públic sol·licita quatre anys de presó. Tanmateix, l'advocat de la defensa afirma que mai va vendre droga i que només l'adquiria en grans quantitats per a consum propi. 

La policia els va detenir el 24 de novembre de l'any passat i els va trobar 32 grams de cocaïna. Es tracta de la continuació de l'operació 'Queen' de gener del 2021, on es van desmantellar tres punts de venda d'estupefaents. 

stats