Successos 09/02/2023

La policia desmantella un important punt de venda de drogues

Els agents han detingut tres residents i han decomissat 1.200 grams d’haixix

ARA Andorra
1 min
El material decomissat en l'operació.

Andorra la VellaLa policia ha desarticulat aquest dimecres un destacat punt de venda d’estupefaents després de registrar tres domicilis, vehicles, trasters i naus ubicats a la Massana, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Els registres han permès detenir tres homes residents al país, dos de 29 anys i un de 35, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic d’estupefaents. I és que en un dels pisos s’han trobat elements clars de venda i distribució de drogues.

En total, la policia ha comissat més de 1.200 grams d’haixix, prop de 14 grams de cocaïna i 3,3 d’MDMA; a més de 2.150 euros en efectiu, una bàscula de precisió i material per a la venda de les dosis.

Aquesta operació s’ha realitzat per ordre judicial després de diverses investigacions que el grup de delictes contra la salut pública de la policia va iniciar arran d’una anterior, la 'Tim', que va permetre desmantellar un altre punt de venda el novembre del 2021. En aquell moment es van decomissar 412 grams de marihuana, 465 euros i dues bàscules de precisió.

Amb els indicis que es van trobar llavors s’ha pogut desarticular una xarxa més gran que movia un volum important de droga. L’operatiu policial de la que ja s’ha batejat com a operació 'Tim 2.0' va començar dimecres a primera hora i es va desenvolupar durant tot el dia.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions, informa la policia.

stats