Successos 04/08/2022

Presó preventiva per dos acusats a la Seu per agredir una persona després de treure diners

Els dos delinqüents ja els consten antecedents per fets semblants

ARA Andorra
2 min
La Seu d'Urgell.

Andorra la VellaEl Jutjat d'Instrucció de guàrdia de la Seu d'Urgell ha enviat directament a presó dos homes acusats d'haver agredit un altre home a prop d'un caixer automàtic d'una oficina bancària a la Seu d'Urgell, segons informa Ràdio Seu. Els dos delinqüents, als quals ja els consten antecedents per fets semblants, tenen 26 i 30 anys i van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra aquest dimarts, segons ha fet públic ara la policia. Ara se'ls acusa d'un delicte de robatori violent en grau de temptativa i d'un altre delicte per lesions lleus.

Els fets denunciats es va produir aquest diumenge passat a les 3 de la matinada, quan la policia va rebre l'avís d'una possible baralla al carrer de Sant Josep Calassanç, en ple centre neuràlgic de la Seu i al costat de la plaça de Catalunya, on es concentren bona part dels caixers automàtics i sucursals bancàries de la ciutat. En arribar al lloc, els Mossos van localitzar un home ferit, que els va explicar que dos individus l'havien colpejat de manera violenta, amb l'objectiu de robar-li els diners que havia retirat d'un caixer uns minuts abans.

La investigació va permetre identificar i detenir els presumptes autors, que ja han ingressat a presó perquè el jutge ha constatat que ja havien protagonitzat d'altres fets delictius a la zona. Segons la recerca, els lladres van colpejar la víctima amb insistència, amb malgrat que finalment van marxar sense aconseguir sostreure-li res. Els agents van gestionar l'assistència mèdica del ferit i van iniciar una persecució pels voltants del centre de la Seu.

Finalment, la investigació oberta va permetre identificar els presumptes autors i detenir-los aquest dimarts. Ahir dimecres van passar a disposició judicial i se n'ha decretat el seu ingrés preventiu a presó, en espera de judici.

stats