Successos 30/01/2023

Recerquen un snowborder que va fugir després impactar contra un home de 86 anys que està ingressat a l'hospital

Es demana ajuda per identificar-lo i els fets van tenir lloc a les pistes de Grau Roig

ARA Andorra
1 min
Les pistes de Grau Roig, aquesta setmana. / Grandvalira

Grau RoigS’ha fet pública a través de les xarxes socials la petició d’ajuda per identificar un snowborder que ha inpactat a gran velocitat contra un home de 86 anys al sector de Grau Roig a Grandvalira. Després de colpejar-lo, l’snowborder ha fugit. L’home de 86 anys ha hagut de ser traslladat a l’hospital on es troba ingressat. L’acció ha tingut lloc a la cruïlla de la pista blava de Camí de Pessons. Anava vestit amb un conjunt d’esquí beix i es demana si algú pot identificar-lo.

 

El contingut de la crida és el següent:

Un dels nostres propietaris està actualment a l’hospital. gracies per compartir.. el culpable de l’accident s’ha escapat…

Un dels nostres duos ja és a l’hospital.. el que li va pegar ha marxat…. gràcies per ajudar-nos …

Hola, que el snowboard que va trencar el nostre amic Jean Perrise de 86 anys esquiadors molt grans al sector Grua Roig, a gran velocitat a la cruïlla pista blava camí de Pessons amb conjunt beige a les 16h, feu-ho saber, es el responsable de l’accident. El nostre amic actualment es troba a l’hospital d’Andorra. Si us plau, si us plau, compartiu al màxim i que la persona es posi en contacte amb mi al 0671652522 Nathalie Ber.

stats