Successos 22/11/2022

Sis mesos de presó per l'autor de l'accident mortal a la Margineda

L'home ja ha complert la meitat de la condemna a la Comella i aquesta setmana sortirà en règim de semillibertat

ARA Andorra
1 min
Imatge de l'accident.

Andorra la VellaLa batlle ha condemnat a sis mesos de presó, tres dels quals en règim de semillibertat, al conductor de l'accident mortal que va tenir lloc el passat 15 d'agost a la recta de la Margineda. Segons han informat fonts properes al cas, la pena se situa dintre dels marges marcats al Codi Penal pels delictes dels quals venia acusat, homicidi per imprudència greu, consum de drogues i conducció sota els efectes de tòxics, cal recordar que va donar positiu en haixix després dels fets.

L'home, resident de 45 anys, ha estat jutjat a través d'una ordenança penal i la previsió és que pugui sortir del centre penitenciari de la Comella dimecres o dijous en règim de semillibertat, és a dir, havent d'anar a dormir a la presó després de la jornada laboral. A la condemna no se li ha imposat cap mena d'atenuant.

El sinistre va succeir el passat 15 d'agost, a la carretera general 1, quan el turisme que conduïa l'acusat, un Ford Mondeo 2.0 TDCI, que es dirigia cap a Andorra la Vella, va creuar els dos carrils contraris i va xocar contra la motocicleta de la víctima, un resident de 60 anys. Ambdós vehicles estaven matriculats al Principat.

stats