Més qualitat i quantitat al Centre de Català

El servei ha experimentat un augment en la recepció d'estudiants i persones interessades en la llengua oficial

El proper dimarts 22 de gener tindrà lloc una jornada d’actes de celebració amb motiu del primer aniversari del Centre de Català, que ha comportat un salt qualitatiu en la recepció d’estudiants i de persones interessades a millorar el seu coneixement i la parla de la llengua oficial del Principat d’Andorra.

El nou espai de les parròquies centrals ha viscut, en el seu primer any de vida, una constant progressió, passant d’atendre 79 persones durant els primers dies de gener de l’any passat a 215 comptabilitzades en el que portem del 2019. A les 12 del migdia s’iniciarà la celebració de caràcter més institucional amb la presència de la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i la descoberta d’un mural commemoratiu d’algunes de les activitats que més han destacat a favor de la llengua catalana els darrers anys.

També hi haurà una intervenció musical a càrrec de David Sanz, cap de servei de l’Institut de Música i Dansa del comú d’Andorra la Vella, que oferirà el 'Caprici àrab' de Francesc Tàrrega i el 'Preludi Núm. 1' d’Heitor Villa-Lobos. La diada commemorativa continuarà al vespre amb jornada de portes obertes i les actuacions en petit format que, a les 18 i les 20.15 hores, el cantautor Quim Salvat oferirà als estudiants de cursos i usuaris del centre.