Cultura 30/04/2021

Encamp aposta pel teatre nacional

La primera de les propostes serà 'Caixa o Faixa' de Líquid Dansa

ANA
2 min
Un detall del cartell de la temporada.

EncampEl comú d'Encamp ja ha posat a la venda les entrades del primer espectacle dels tres que conformaran la temporada de teatre nacional de l'any 2021. El comú amplia així l'oferta cultural de la parròquia amb tres espectacles protagonitzats per Líquid Dansa, la Jove Companyia Nacional i An-danda-ra, totes tres companyies andorranes.

"Ampliem l'oferta cultural amb un cicle de teatre nacional" que portarà tres representacions teatrals de companyies andorranes a Encamp, una d'elles de recent creació que mereix un reconeixement especial, perquè està creada per i per a joves, ha explicat el cònsol menor, Jean Michel Rascagnères. També ha destacat que estan "treballant amb l'ambaixada, si la pandèmia ho permet, per ampliar la programació, que de moment ja s'ha concretat amb una obra de teatre al setembre" en el marc de la Saison Culturelle que impulsa l'ambaixada francesa a Andorra, "després de l'èxit de l'anterior edició".

El primer dels espectacles serà 'Caixa o Faixa', de la companyia Líquid Dansa, el pròxim 8 de maig a dos quarts de deu de la nit a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp. Es tracta d'un espectacle de música i dansa i el preu de l'entrada és de dotze euros.

El segon espectacle del cicle és 'La tercera onada', el primer projecte de la Jove Companyia Nacional d'Andorra que neix amb l'objectiu d'omplir el buit dins l’oferta cultural del país que hi ha en el teatre jove, tant d'espais de creació (fora de les escoles) com en l’oferta d'espectacles professionals per a joves, fet per joves. L'obra està dirigida per Juanma Casero i Irina Robles i apadrinada per Joan Antoni Rechi. La representació serà el dia 23 de maig a les sis de la tarda de la tarda a la sala de festes del complex, i el preu de les entrades és de tres euros de 14 a 21 anys; de cinc euros de 22 a 30 anys i de dotze euros a partir de 31.

El cicle finalitzarà amb la representació de l'obra 'Garses', de la companyia An-danda-ra. En clau de comèdia dramàtica, les protagonistes reviuen un tema de molta actualitat com és l'assetjament. L'obra es representarà el dia 6 de novembre a dos quarts de deu de la nit a la mateixa sala de festes. El preu de l'entrada és de dotze euros.

Les entrades es poden comprar al web del comú d'Encamp i a la Valireta.

stats