Cultura 15/03/2021

Encamp parla francès

El comú encampadà i l'ambaixada francesa s'uneixen per potenciar la cultura gal·la a la parròquia

ANA
1 min
L'obra de teatre francesa 'Les singes aussi s'ennuient le dimanche'.

EncampLa sala de festes del complex d’Encamp ha acollit aquest dissabte a la nit l'obra de teatre francesa 'Les singes aussi s'ennuient le dimanche', una iniciativa del comú d'Encamp i l'ambaixada de França a Andorra per potenciar la cultura gal·la a la parròquia. El cònsol menor Jean-Michel Rascagneres s'ha mostrat satiset de poder portar aquest tipus d'activitats culturals a Encamp i ha expressat el seu suport a la cultura, "que està passant per uns moments molt difícils". Rascagneres també ha mostrat la seva voluntat de que "aquesta col·laboració que comença avui, duri molts anys".

Jean-Michel Rascagneres, cònsol menor d'Encamp.

El protocols sanitaris han obligat l'organització a reduir l’aforament al 30% i les entrades es van exhaurir ràpidament, fet que posa sobre la taula la possibilitat de fer amb èxit esdeveniments en altres idiomes. En aquest sentit, l'ambaixador francès, Jean-Claude Tribolet, també ha confirmat que durant la primavera se seguirà apostant per portar la cultura francesa al Principat, i ha recordat que a França, tots els teatres, sales culturals i museus, continuen tancats per la pandèmia. A més, Tribolet ha avançat que de cara a la tardor s'intentarà tornar a portar l'obra de teatre 'Intra Muros', d'Alexis Michalik, que s'havia d'haver representat aquest passat any i que no va ser possible per la Covid-19.

'Les singes aussi s'ennuient le dimanche' és una comèdia romàntica i científica del director Mickael Pernet en què es tracta la història de la humanitat. En l'obra s'explica una llegenda d'indonèsia que diu que els simis fa temps parlaven i van decidir callar per sempre. L'obra és el darrer esdeveniment cultural del primer trimestre de 'Saison Culturelle 2020-2021'.

stats