Cultura 10/05/2021

L'espectacle 'Caixa o Faixa' enceta la temporada de teatre nacional d'Encamp

El comú aposta per companyies andorranes per potenciar la cultura

ANA
2 min
Un moment de l'espectacle 'Caixa o Faixa'.

Encamp'Caixa o Faixa', l'obra de la companyia Líquid Dansa, ha estat l'espectacle per donar el tret de sortida a la temporada de teatre nacional que ha organitzat el comú d'Encamp amb l'objectiu de potenciar les companyies andorranes i també ampliar l'oferta cultural de la parròquia, que ja compta amb la 'Saison Culturelle' de l'ambaixada francesa i amb l'espectacle de circ 'La aventura de Romeo'. El conseller de Cultura i Afers Socials d'Encamp, David Cruz ha destacat el fet d'escollir companyies nacionals i aquest dissabte "volem donar protagonisme a una d'elles per la seva recent creació i sobretot perquè està creada per i per a joves". Cruz també ha remarcat que la corporació està apostant per representacions tancades de petits cicles per la gent de la parròquia "perquè pugui gaudir i donar una empenta més en aquest àmbit".

De fet, ha destacat que també estan duent a terme un cicle musical infantil i un cicle de titelles. Les entrades per aquesta primera han estat exhaurides i "seguirem apostant per aquest producte perquè la gent gaudeix i hi ha oferta", ha indicat Cruz. L'espectacle 'Caixa o Faixa', ha estat una obra de música i dansa amb les caixes com epicentre, per transmetre la caixa com un espai on es poden guardar sabates, joies, joguines, fotografies o un tresor, o fins i tot s'hi poden guardar els records.

El segon espectacle del cicle és 'La tercera onada', el primer projecte de la Jove Companyia Nacional d'Andorra que es podrà veure el proper 23 de maig a les 18 hores. Per aquest concert, el preu de les entrades serà de tres euros dels 14 als 21 anys, de cinc euros pels de 22 a 30 anys i de dotze euros a partir dels 31 anys. El cicle finalitzarà amb la companyia Andanda-ra que representaran l'obra 'Garses'. Es farà el 6 de novembre a les 21.30 hores i el preu de l'entrada serà de dotze euros. Igual que l'espectacle 'Caixa o Faixa', les altres dues obres també es faran a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp, i les entrades es poden adquirir al web del comú o a la sala la Valireta.

L'espectacle 'Caixa o Faixa' de la companyia Líquid Dansa.
L'espectacle 'Caixa o Faixa' de la companyia Líquid Dansa.
L'obra de teatre 'Caixa o Faixa' a Encamp.
L'espectacle 'Caixa o Faixa' enceta la temporada de teatre a Encamp
stats