Cultura 06/07/2021

El Roser de la Massana anul·la els concerts nocturns

ARA Andorra
1 min
Concert durant el Roser de la Massana de l'any passat.

La MassanaEl comú de la Massana ha decidit aquest dimarts suspendre els concerts nocturns, vista la situació epidemiològica i la dificultat de gestionar la gran afluència de públic. Així doncs, el Roser de la Massana se celebrarà amb les activitats programades durant el dia.

El conseller de Cultura, Guillem Forné, ha afirmat que “s’ha optat per ser part de la solució i no del problema. Agraeixo la predisposició i la feina de la Comissió de Festes que ha demostrat, al llarg d’aquesta pandèmia, una responsabilitat admirable. Sé que haurien dut a terme tots els actes, ara anul·lats, amb la major serietat, respecte i compromís amb les mesures sanitàries, però hem de tenir en compte que l’afluència és molt difícil de controlar”.

Totes les activitats es portaran a terme seguint els protocols de seguretat per prevenir el contagi. El Roser de la Massana tindrà lloc del 9 a l’11 a juliol mentre que la Festa Major d’Anyós, que seguirà les mateixes pautes, se celebrarà el 10 de juliol, amb la tradicional benedicció dels vehicles.

stats