Cultura 06/11/2021

La temporada de teatre nacional d'Encamp continua amb l'espectacle 'Garses'

La darrera representació del cicle tindrà lloc el proper 27 de novembre

ANA
2 min
Un moment de l'espectacle 'Garses' celebrat aquest dissabte a Encamp.

EncampLa sala de festes del Complex esportiu d'Encamp ha acollit aquest dissabte a la nit (21.30 hores) la celebració de l'obra teatral 'Garses', a càrrec de la companyia And-danda-ra, en el marc de la temporada de teatre nacional. Es tracta d'una obra que ha estat escollida després que enguany hagi rebut cinc premis en el Festival Teatre Ciutat de Tàrrega: millor actriu, millor grup, millor muntatge i millor direcció.

L'obra gira al voltant de la Contxa, la Teresa i la Lluïsa, tres dones que es coneixen des de l'institut. Malgrat que van anar a les seves respectives bodes i van tenir una filla cadascuna de la mateixa edat, amb el temps s'acaben convertint en examigues. Després d'estar més de set anys sense veure's, una d'elles decideix que ja ha passat un temps prudencial i que és hora de fer justícia.

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, s'ha felicitat de l'acollida tant d'aquesta funció com de les dues anteriors ja representades, assegurant que des del comú "seguim apostant i donant suport a tot el relacionat amb la producció nacional". Mas ha recordat que la temporada es tancarà el proper 27 de novembre amb la representació de 'L'avantsala', de la Cia. És Grata. De cara a la propera temporada, la cònsol ha posat en relleu que "seguirem en aquesta mateixa línia perquè ens ha donat molt bon resultat". És per això que des de la corporació "ja estem mirant opcions" i la idea és tancar el programa a principis del 2022.

Un moment de l'espectacle 'Garses' celebrat aquest dissabte a Encamp.
Un moment de l'espectacle 'Garses' celebrat aquest dissabte a Encamp.
stats