Cultura 20/03/2018

A la venda més de 500 entrades de l''Andorra Kids' per als caps de setmana

Els dies 7, 14 i 15 d’abril, el festival ofereix sessions de cinema, música, contacontes i maquillatge de fantasia

ARA Andorra
1 min
El conseller delegat de Cadena Pirinaica, Eduard Navarro; el director general de FEDA, Albert Moles; el director del departament Professional i Recursos Educatius, Joaquim Torreda, i la directora del festival, Marta Lladó, durant la roda de premsa de presentació. / M. M. ( ANA)

Andorra la VellaUn cop tancada la inscripció de les escoles a les sessions de cinema de l’Andorra Kids’ Film Festival (AKFF), aquest dimarts 20 de març es posen a la venda les entrades per a les activitats programades per als caps de setmana, el 7, 14 i 15 d'abril. Les entrades es poden comprar a la web del festival, andorrakidsfilmfestival.com.

Els caps de setmana estan pensats per al públic familiar, amb cinema i activitats participatives per a gaudir en família. L’AKFF proposa un lloc de trobada intergeneracional, on conflueixen grans i petits portats per un desig comú, les ganes de compartir cultura i noves experiències. Es projectaran pel.lícules amb premis internacionals, cinema, concerts…

Les entrades de les activitats de pagament tindran un cost de 4,5 euros, i seran gratuïtes per als socis del Club Súper3 i per als alumnes d’Inlingua que portin el carnet. Cal assenyalar que totes les entrades, incloses les gratuïtes, s’hauran de gestionar a través de la pàgina web del festival.

Dissabte 7 d’abril a la tarda, la sala del comú d’Escaldes acollirà el concert inaugural del Festival, amb l’actuació de Jamaikids. Aquest grup oferirà tot tipus de gèneres musicals, des de l’ska dels 60 fins al dancehall de l’actualitat, amb què els més petits podran aprendre a fer de DJs, cantar, ballar i fins tot a tocar la trompeta. El concert serà gratuït per a tots els públics. Les activitats, amb sessions de cinema, música, contacontes i maquillatge de fantasia, continuaran el cap de setmana del 14 i 15 d'abril.

stats