Cultura 27/08/2021

Visita teatralitzada per cloure les Nits d'estiu de FEDA Cultura

Totes les propostes han fet el ple d'aforament

ANA
1 min
La visita teatralitzada al camí hidroelèctric. / M. F. (ANA)

EncampLa visita teatralitzada al camí hidroelèctric d’Engolasters serà l’última proposta de les Nits d’estiu organitzades enguany per FEDA Cultura. Aquest dissabte, a partir de les nou de la nit i sortint de la casa dels guardes, els visitants podran traslladar-se als primers anys de FHASA a través de tres guies molt especials.

La Lluïsa, la senyora Rosa i el senyor Creus Vidal, un dels enginyers protagonistes del naixement de la principal infraestructura hidràulica del país, seran els responsables de fer viure als assistents els costums i la feina d’aquells treballadors i treballadores de principis del segle XX. A més, qui no falti a la cita podrà emportar-se un record en forma de melmelades molt especials...

Les sis activitats que FEDA Cultura ha sumat a l’esdeveniment de les Nits d’estiu als museus han tingut una gran acollida per part del públic, que ha valorat positivament propostes singulars que lliguen la història hidroelèctrica del país a l’entreteniment i la sensibilització, a través de la cultura i la ciència. De fet, totes, incloent-hi la d’aquest dissabte, han fet ple d’aforament.

Tal com recorden des de FEDA Cultura les propostes són gratuïtes i estan adaptades a la situació sanitària.

stats