Economia 23/09/2020

Acord entre MyInvestor i Housfy

“Segons els nostres càlculs, els clients que estan subrogant el seu habitatge amb MyInvestor assoleixen un estalvi en la vida del préstec de fins a 20.000 euros”, destaca Nuria Rocamora

Ana
2 min
La plana web de MyInvestor. / MYINVESTOR

Andorra la VellaEl neobanc premium MyInvestor ha arribat a un acord amb la immobiliària en línia Housfy per impulsar la seva oferta de subrogació hipotecària de primer i segon habitatge a preus que parteixen d'euríbor +0,69% a tipus variable i 1,09% a tipus fix, assumint, a més, les despeses de constitució de la hipoteca.

Segons informen des de l'entitat a través d'un comunicat, MyInvestor oferirà els seus serveis de finançament als usuaris de la plataforma que vulguin canviar la seva hipoteca d'entitat o contractar-ne una nova. Amb aquesta aliança, MyInvestor i Housfy –firma que ha revolucionat el sector al no cobrar comissió sobre el valor de venda sinó una quota fixa només si el client ven– estrenen un canal permanent de comunicació per al monitoratge i el seguiment de les sol·licituds d'informació dels usuaris del portal.

Nuria Rocamora, co-ceo de MyInvestor, assenyala que “després de les aliances aconseguides amb Idealista i amb AXA, els resultats de les quals estan sent reeixits, obrim un nou canal amb Housfy que confirma la nostra aposta per impulsar la subrogació hipotecària arribant a un públic cada vegada més ampli”. La directiva afegeix que, “segons els nostres càlculs, els clients que estan subrogant el seu habitatge amb MyInvestor assoleixen un estalvi en la vida del préstec de fins a 20.000 euros”.

"Continuem apostant per donar el millor servei al client i ajudar-lo a estalviar diners en cada part del procés de compravenda d'immobles, d'una forma transparent i professionalitzada. A més d'eliminar les comissions immobiliàries, ara gràcies al producte de MyInvestor generem també estalvi per valor de 15.000 a 25.000 euros en cada hipoteca que subroguin o signin els nostres clients", ha manifestat Albert Bosch, CEO de Housfy.

Més de 1.000 hipoteques

MyInvestor s'ha convertit en un referent del préstec hipotecari, gràcies al seu producte icònic: la hipoteca sense motxilla, que no requereix la contractació de cap producte, ni tan sols la nòmina. En dos anys, ha constituït més de 1.000 hipoteques amb un volum creditici de 180 milions d'euros.

stats