Economia 07/01/2023

Andbus incrementa els viatges entre Andorra i Barcelona

La companyia ofereix un total de setze desplaçaments diaris

ARA Andorra
1 min
Autocar d'Andbus.

Andorra la VellaAndbus ha fet públic que ha incrementat de forma important el servei que ofereix entre Andorra i Barcelona-Aeroport del Prat. La companyia ha establert que hi haurà un bus cada dues hores tant en el trajecte sud com en el nord.

Pel que fa a la connexió d'Andorra cap a Barcelona es començarà a les 4 del matí i cada parell d'hores. Així el primer bus s'avança fins a les quatre del matí, un horari inèdit fins ara. Ha d'arribar en tres hores a la ciutat comtal i en quinze i trenta minuts més a les terminals de l'aeroport. Les freqüències es succeiran cada dues hores fins a l'últim servei que sortirà de l'estació central d'autobusos a les nou del vespre i farà l'última parada a la T1 de l'aeroport fel Prat cap a dos quarts de deu del vespre. Durant el dia hi haurà vuit serveis que surtin d'Andorra cap a a Barcelona.

Pel que fa al trajecte invers, el nombre de viatges és diari, però amb una important diferència. Comença molt més tard i també acaba hores després. El primer servei comença a tres quarts de nou del matí. Hi ha també vuit i l'últim surt de la T1 de l'aeroport a tres quarts d'onze de la nit i arribarà a les dues de la matinada a l'estació central de busos d'Andorra la Vella. Els nous horaris ja han entrat en vigor.

stats