Economia 19/04/2022

Andbus tanca hivern amb un 12% menys de viatgers que en la prepandèmia

Per contra, el mercat interior ha augmentat

ANA Economia
1 min
Base Operativa d’Andbus a Andorra la Vella.

Andorra la VellaAndbus ha tancat la temporada d'hivern 2021-22 amb un total de 270.000 viatgers, fet que suposa un 12% menys en comparació amb el mateix període de la temporada 2019-20. Tot i que la companyia andorrana ha superat les expectatives creades a principis d'any, "encara no estem en les xifres de prepandèmia" ha indicat el CEO, Dani Vinseiro.

El volum de negoci d'Andbus es divideix segons la tipologia de viatger (intern i extern). Els viatges estrangers encara estan per sota de les xifres d'abans de l'esclat de la Covid-19. D'altra banda, el mercat interior, ha tingut un augment de viatgers. En aquest sentit, Vinseiro ha volgut deixar clar que seguiran "treballant per donar el servei que els nostres usuaris ens demanen" i ha afegit que de cara a la temporada vinent esperen millorar les xifres d'abans de la pandèmia.

Vinseiro també ha explicat que "les enquestes que els nostres viatgers omplen estan donant un grau de satisfacció d'un 9,8 sobre 10", remarcant que l'empresa apostant per la sostenibilitat.

stats