Economia 01/10/2023

Andorra acollirà ‘Work on Andorra’: nou espai de diàleg i anàlisi sobre el futur econòmic i social

L’esdeveniment dona veu a institucions, empreses i actors sòcio-econòmics per reflexionar obertament sobre l’entorn, les persones i la gestió dels governs

ARA Andorra
1 min
Una imatge del Centre de Congressos. / ARXIU ANA

La primera edició de ‘Work on Andorra’ arriba amb vocació de convertir-se en un nou espai de diàleg i anàlisi al voltant del present i el futur econòmic i social del Principat. El fòrum, que se celebrarà el proper 11 d’octubre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, vol contribuir a identificar els reptes i oportunitats a les quals s’enfronta el país en el marc del concepte ‘ESG: Environment, Social & Government’, o el que és el mateix, els tres eixos bàsics d’acció d’empreses i administracions en matèria de l’entorn, les persones i el bon govern.

Per mitjà de diverses taules rodones i entrevistes es crearà un espai on confrontar idees i sotmetre a debat aspectes d’interès estratègic en relació als recursos limitats de què disposa Andorra, la gestió de les institucions, l’encaix del Principat en un món cada cop més globalitzat, la funció de les empreses en el desenvolupament i el creixement del país, la inversió en recerca i innovació, o la preservació del caràcter andorrà, entre altres.  

En la seva primera edició, ‘Work on Andorra’ comptarà amb la presència d'empreses, com ara, Grup Pyrénées amb la intervenció del seu director general, Sergio Romero, a la conferència 'Imatge internacional d'Andorra: el món ens mira'. En ella també hi seran presents el director general d'Andorra turisme, Betim Budzaku, el President del FC Andorra, Ferran Vilaseca, i el fundador i ex-president executiu de Traveltech Hotelbeds, Joan Vilà.

stats