Economia 22/09/2022

La ciberseguretat, temàtica de la Jornada d’empresa d’Andorra Telecom

L'esdeveniment vol abordar un dels reptes tecnològics pendents per a moltes empreses del país

ARA Andorra
2 min
Una edició anterior de la Jornada d'empresa d'Andorra Telecom.

Andorra la VellaTorna la Jornada d’empresa d’Andorra Telecom, després d’una interrupció de dos anys per la pandèmia. Sota el títol 'Ciberseguretat, nous reptes i estratègies. Saps com defensar la teva empresa', la cita, que tindrà lloc el 5 d'octubre, vol abordar un dels reptes tecnològics encara pendents per a moltes empreses del país.

Segons han informat des de la companyia de telecomunicacions, la jornada comptarà amb especialistes de l’àmbit de la ciberseguretat del país, que exposaran els darrers reptes i estratègies en aquesta matèria, amb l’objectiu d’oferir als assistents una informació clara i pràctica de les amenaces que avui pateixen les empreses arreu del món i quines són les eines que estan al seu abast per gaudir de la millor protecció possible.

Amb aquesta temàtica com a fil conductor la jornada s’ha distribuït en tres grans blocs. El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, l’obrirà a dos quarts de deu del matí. Seguidament intervindrà el responsable de l’Agència nacional de ciberseguretat, Jordi Ubach, que explicarà quins són els sectors sota amenaça a nivell global, i el present i futur de l’agència nacional. El darrer ponent serà el consultor en ciberseguretat, David Julian, que exposarà de quina manera les empreses poden fer detecció proactiva d’amenaces en entorns corporatius, compartint experiències viscudes des de la primera línia de defensa.

Tancarà la jornada una taula rodona que comptarà amb la presència d'Ubach i Julian i de la cap de l’Agència andorrana de protecció de dades, Resma Punjabi; Àlex Estellés, agent adscrit al grup de delictes tecnològics de la policia i Jordi Celades, Joan Giró i Gerard Marsal, consultors en ciberseguretat en les empreses Diquital, Semic i Andorsoft, respectivament. L'acte se celebrarà a l’Art Hotel d’Andorra la Vella i és gratuïta. L’aforament limitat exigeix la inscripció, tràmit que es pot formalitzar al web d'Andorra Telecom.

stats