Economia 11/08/2022

Epizen t'espera!!

Un centre comercial on cada dia passen coses

Redacció
2 min
Entrada del centre comercial Epizen

Avui, fa tot just quinze dies que el nou centre comercial Epizen està obert al públic. L’expectació per conèixer en primera persona l’oferta disponible en aquesta primera fase d’obertura continua sent màxima. I és que Epizen no és un centre comercial qualsevol, ja que és un indret on van succeint coses i on el client té garantit el factor sorpresa cada vegada que entri per les portes del centre comercial.

En aquesta primera fase d’obertura, el sector de l’alimentació és qui cobra protagonisme. Carrefour esdevé un dels grans atractius. Amb 8.000 metres quadrats i ubicat a la planta baixa de l’edifici, l’hipermercat es converteix en el més gran del Principat d’Andorra. Presenta una oferta amb més de 36.500 referències diferents. A més, Carrefour disposa d'una maquinària d'última tecnologia per fumar el peix a l'instant, un gran espai de refrigerats per la carn i un doble obrador per la manipulació i elaborats de productes frescos. També oferirà showcookings en directe i espais gastronòmics de degustació de productes seleccionats.  

Clients comprant al nou Carrefour d'Epizen

Marques ubicades a Epizen

Un altre pol d’atracció d’Epizen se centra en la botiga de perfumeria, cosmètica i bellesa Primor que ocupa un espai de 800 metres quadrats entre les plantes zero i primera. En ella trobaràs productes a preus molt atractius.

El sector moda cobra protagonisme a través de les botigues Lefties, la popular marca de moda del grup Inditex i Tezenis, ubicada a la segona planta d’Epizen que ofereix moda en llenceria, roba interior, vestits de bany per a dona, home, nena i nen. En aquesta primera fase d’obertura, completen l’oferta en retail Sprinter, botiga dedicada a la moda esportiva.

El parament de la llar també té el seu espai dins el centre comercial Epizen a través de Textura. La firma espanyola especialitzada en roba per la llar disposa de tot d’articles perquè practiquis el concepte slow life dins de casa. 

En restauració, el públic podrà gaudir de les originals i temptadores empanades argentines de Las Muns i McDonald’s que estan ubicats entre la planta zero i la primera.   

També hi ha espai per a noves marques. És el cas d’IO: Electro & Home amb marques capdavanteres en productes d’electrònica de consum i llar amb preus atractius i Iblú: òptica andorrana amb servei d’optometria.

stats