Economia 23/07/2022

Gabriel Ubach: "Si fos conseller general de DA, em cauria la cara de vergonya"

El secretari general de l'USdA afirma que la nova llei de Funció Pública no compta amb el suport ni dels sindicats ni dels treballadors

ARA Andorra
1 min
Una trobada entre l'actual ministre d'Habitatge i Territori, Víctor Filloy, i el president de l'USdA, Gabriel Ubach, abans de la pandèmia.

Andorra la Vella"No calia que el salvador de Toni Martí vingués a arreglar la vida dels funcionaris". Amb aquestes paraules, el secretari general de l'USdA, Gabriel Ubach, manifesta que l'excap de Govern va ser el primer en "posar la mà a legislació i tocar-ho tot quan no ho havia de fer". D'aquesta manera, denuncia que el Consell General ha tornat a aprovar una llei "de DA" sense el suport dels treballadors públics i afirma que "si fos conseller general del grup parlamentari taronja em cauria la cara de vergonya". "Cal el consens i el vistiplau de tots els sindicats i treballadors perquè aquesta modificació hipoteca bastant el seu futur", indica.

Així doncs, Ubach es mostra "completament en contra" de la llei i exposa que, a parer seu, s'hauria de tornar enrere i aplicar el que constava als edictes en el moment que es van aprovar. "Ja teníem una llei de la Funció Pública que ens funcionava abans que arribés DA i ho comences a modificar tot, s'haurien d'haver quedat quiets", declara.

stats