Economia 04/11/2021

Gallardo agafa el pont aeri per parlar d'infraestructures a la Generalitat

ARA Andorra
2 min
Un moment de la trobada entre el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà.

BarcelonaEl ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, s'ha reunit aquest dijous al matí amb la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, per tractar diferents aspectes de les relacions entre Andorra i Catalunya. El ministre i la consellera han acordat impulsar la cooperació entre els dos territoris en diferents àmbits com les infraestructures, l'intercanvi econòmic, les connexions i d'altres projectes d'interès comú.

Durant aquesta primera trobada entre els representants polítics del Govern i la Generalitat han pogut intercanviar l'actualitat econòmica, política i social en l'actual context, així com els reptes futurs que aborden els dos governs. En aquest sentit, els dos mandataris han acordat donar un nou impuls a la col·laboració transfronterera ja existent, establir vies de diàleg fluid i cooperar en projectes concrets que afavoreixin als dos territoris.

Col·loqui sobre eSports

D'altra banda, Gallardo, també com a president d'Andorra Business, participarà aquest dijous a la tarda al col·loqui sobre eSports organitzat per 'Feedback Sports' a l'espai de l'antiga Fàbrica Damm de Barcelona. El ministre exposarà les línies mestres del pla estratègic d'eSports d'Andorra, que neix amb l'objectiu de promoure la cultura dels eSports al país, generar un HUB emprenedor i tecnològic, incentivar aquest tipus de turisme, atreure competicions internacionals, promoure l'educació, professionalització i recerca en el sector, i millorar les capacitats tecnològiques del país per donar resposta a les necessitats del sector.

L'esdeveniment, que es preveu que moderi el periodista Eduard Berraondo, comptarà amb un col·loqui entre Jordi Urbea, vicepresident d'Ogilvy Spain, i Alexis Sans, CEO d'E-dojo.

'Feedback Sports' és una trobada regular de persones i perfils que tenen a veure amb l'esport, entès com a indústria i no com a espectacle. Això inclou directrius de clubs, competicions i federacions, representants d'empreses patrocinadores, polítics i membres d'administracions públiques competents, directius i periodistes procedents dels mitjans de comunicació i representants de sectors econòmics afins a la indústria esportiva. En aquestes trobades es difonen i comparteixen coneixements, experiències i aprenentatges de persones de diversos àmbits de la indústria esportiva.

stats