Economia 10/06/2022

Gallardo reitera la necessitat de disposar d'un punt duaner propi a l'aeroport

El titular de Presidència s'ha reunit amb la ministra espanyola de Transport, Raquel Sánchez

ANA
1 min
El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i la ministra espanyola de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, durant la trobada que han mantingut aquest divendres.

La Seu d'UrgellEl ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, s’ha trobat poc després de la cloenda amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana d’Espanya, Raquel Sánchez, que també era present a la Trobada Empresarial al Pirineu.

Durant la reunió, Gallardo i Sánchez han pogut reprendre diversos punts d’interès i cooperació dels dos Estats, especialment en matèria de transports, i que ja van tractar-se en la reunió que van mantenir a Madrid el dia en què van iniciar-se els vols regulars entre Andorra–La Seu i Barajas. Així, Gallardo ha reiterat la necessitat que l’aeroport d’Andorra–La Seu pugui comptar amb un punt duaner propi que permeti l’arribada de turistes de fora de l’espai Schengen.

Finalment i encara parlant de l’estructura aeroportuària, Gallardo i Sánchez també han fet el punt sobre la senyalització que es preveu col·locar a la carretera que porta fins a l’aeroport i que en millorarà l’accés.

stats